Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor

Suntem mândri să anunțăm că avocatul titular al Cabinetului de Avocat Alexandra Dogaru a devenit recent membru al Asociației Roman de Drept Penal al Afacerilor (ARDPA).

Despre ARDPA

Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor este un forum al persoanelor pasionate de Dreptul penal al afacerilor. 

ARDPA are ca misiune – scop – promovarea și dezvoltarea disciplinei Dreptul penal al afacerilor, ca arie juridică „hibridă”, aflată la confluența dreptului penal și ramurilor juridice convențional privite ca alcătuind Dreptul afacerilor/business law.

Despre Avocat Alexandra Dogaru

Pasiunea pentru dreptul penal, cu precădere pentru dreptul procesual penal, implicit interesul pentru respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, au constituit factori determinanți în alegerea domeniului de exercitare al profesiei, încă de la primul contact cu domeniul juridic.

Pentru a veni în sprijinul clienților, fie că vorbim de persoane juridice, fie de persoane fizice, din toate păturile sociale, de la politicieni la oameni de afaceri, dreptul penal al afacerilor reprezintă o necesitate în contextul actual, ce devine din ce în ce mai prezentă, uneori fără voința clienților.

Din dorința de perfecționare și dobândire de noi cunoștințe și abilități profesionale, Alexandra Bodescu-Dogaru și-a manifestat mereu o disponibilitate totală de ieșire din zona de confort, astfel încât să asigure servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

Ca o expresie a dorinței continue de acumulare, atât a cunoștințelor noi, cât și de asimilare a experiențelor colegilor de profesie, Alexandra Bodescu-Dogaru participă cu regularitate la conferințe, ateliere de lucru și seminarii organizate de colegi din domeniul juridic, cu precădere în materie penală.